14.7.2013

Helle hellii

Helle hellii, varsinkin täällä Turussa. Tuntuu siltä, että sää on koko kesän ollut mitä mahtavin. Tätä kesää ei voi mitenkään verrata viime kesään, kun lämpimiä ja aurinkoisia päiviä oli yhteensä ehkä viikon verran. Aika hiljaista on blogissakin ollut. Tuskin tulee paljoa kirjoteltua ennen syksyä, osittain siksi, että aurinko houkuttelee pihalle, mutta myös siksi että nyt on kaikkea muutakin meneillään..

Ostimme siis Kackurin talon, ja avaimet saamme varmaankin ensi kuun alussa (toivottavasti). Kuntotarkastus meni mahtavasti, ja myyjä perheineen ovat todella mukavia. Talo, tai pitäisikö sanoa koti, huokuu rakkautta ja huolenpitoa, ja joka kerta kun olemme sieltä ajelleet pois, on ollut pieni tippa linssissä ja pala kurkussa kun on vaan tuntunut niin oikealta ja hyvältä. Mahtavaa, elämä jota olen odotellut alkaa vihdoinkin. En malta odottaa että pääsen tuon mun ihanan mieheni kanssa takaisin sinne minne kuulumme, ja yhteiseen omaan kotiin jossa meidän pikku perheellä on tilaa kasvaa.
Syksyllä alkaakin sitten remppa-/sisustusblogi, en tiedä vielä tuleeko erillinen vai tähän samaan. Sen näkee sitten.

Sormet syyhyää ja olemme jo tehneet joitakin huonekaluhankintoja. Tori.fi, Huuto.net, kirppisrallit ja kirpputorit on koluttu moneen kertaan läpi, joka on ollut todella kannattavaa. Arvostan suuresti huonekaluja jotka kestävät kymmeniä vuosia, eli mitään Ikean pahvikalusteita ei meidän kotiin enää tuoda. Täyspuiset kalusteet voi hioa ja pintakäsitellä tai maalata mielensä mukaan, ja ajattomia huonekaluja jaksaa katsella vuodesta toiseen. Rahaakin säästyy, ja paljon. Voisin laittaa vähän kuvia noista löydöistä myöhemmin, nyt täytyy mennä siivoamaan ja suunnittelemaan huomista yllätystä...