23.3.2013

Pääsiäisen alku

Eipä tullutkaan yhtään virpojaa, vaikka oltiin oikein satsattu. Noh, ei voi mitään. Itse olen ollut koko viikon kipeänä, mikä alkaa pikku hiljaa ottamaan päähän sillä en jaksaisi vain oleskella kotona ja ottaa rauhallisesti.







17.3.2013

Viikonlopun linnut

Linnut ovat kiehtovia ja kauniita olentoja. Ne näkevät niin paljon, monesta eri perspektiivistä ja ovat vapaita lentelemään ympäri maata ja maailmaa. En ole aikaisemmin ajattellut sitä sen enempää, mutta olen viime aikoina näköjään keräillyt lintuaiheisia sisustusjuttuja. Kai siihen jokin syy täytyy olla? Vai voiko se olla vain sattumaa?
Kävimme viikonloppuna Turun messukeskuksessa, jossa oli antiikkimessut, kädentaitomessut ja wanhoja leluja, designia sekä vintagea. Sieltä tarttui muutama asia mukaan, myös muutama lintuaiheinen juttu. Voisin laittaa muutaman kuvan niistä kunhan kerkeän.



15.3.2013

Siivouspäivä osa 2

Ostimme Stockmannilta pari viikkoa sitten methodin yleispuhdistussuihkeen, ja nyt haluaisin laajentaa meidän method -valikoimaa täällä kotona. Voi että on kyllä hyvää ainetta! Täysin myrkytöntä ja silti täysin toimivaa.




Siivouspäivä

Appivanhemmat tulevat tänään viikonlopuksi kylään, joten tänään onkin sitten kunnon siivouspäivä. No, eipä täällä kovin epäsiistiä ole, mutta nyt kun olemme saaneet vietyä ylimääräiset tavarat hyväntekeväisyyteen ja kirpparille, tuntuu paremmalta siivota. Eipähän tarvitse siirrellä turhia tavaroita ympäriinsä löytämättä niille mitään säilytypaikkaa. Mutta jokatapauksessa, mukava kun tulevat :) ja koira myös, saa Pacokin taas nähdä kaveria.

Aurinko paistaa taas, mikä tarkoittaa sitä että kunhan vaan pääsen alkuun saan tänään paljon asioita tehtyä. Aruningonvalo on kyllä semmoinen energiaruiske mikä on ihan tervetullut tähän aikaan vuodesta, motivaatio nuosee ja heti on paljon produktiivisempi.

Ensi viikolla täytyy opinnäytetyö olla aika lailla valmis, ja sitten saankin aloittaa parin muun kivan projektin kanssa. Sormenpäitä kutittaa kun haluaisin jo päästä aloittamaan. Muutenkin on sellainen kiva kutina koko kropassa, jotenkin alan tajuamaan että valmistun pian, ja elämä alkaa. Saa nähdä mitä se tuo tullessaan työelämän puolesta :)






























12.3.2013

Taas näitä päiviä

Nukuin tänään taas liian pitkään, ja nyt se kostautui pääkipuna. Näin vain niin mielenkiintoista unta että oli äkkiä pakko jatkaa nukkumista, vaikka kun heräsin ensimmäisen kerran 07:15 ei väsyttänyt enää ollenkaan.
Koirallakin on tänään näköjään sellainen vinkumispäivä, mikä ei yhtään kyllä auta asiaa. Se kuullostaa ihan pätkivältä hyttys-/hiirikarkottimelta..
Kirjoitappas siinä sitten opinnäytetyötä.


Noh, onneksi aurinko paistaa :)


 






8.3.2013

Ellosta ja Hobby Hallia makuuhuoneeseen

Olin ihan unohtanut että Ellos ja Hobby Hall ovat olemassa, mutta näköjään sieltäkin löytyy kivoja juttuja. Tekisi mieli laittaa makkari uuteen uskoon, uudet tekstiilit, tauluhyllyt seinille ja jokin mukava lepotuoli tai muu vastaava nurkkaan mikä tällä hetkellä huutaa tyhjyyttään. Elloksella oli myös hauskoja tapetteja :)



4.3.2013

Kovakuorinen ongelma

Aamulla kun tein munakasta, huomasin että meidän rosmariinipuskassa oli pieniä palluroita. Ihmettelin mistä ne olivat tulleet, ja rupesin vähän tutkimaan puskaa. Löysin syyllisen! Puskassa asustaa koppakuoriainen! Ei siinä muuten mitään, mutta kun se syö meidän rosmariinia ja kakkii sinne. Ei kiva.
Nyt olen tässä sitten miettinyt että mitä teen tälle kovakuoriselle tyypille.. Vein sen jo kerran tuonne ulos lumimyräkkään, mutta kävin sitten nopeasti pelastamassa sen kun rupesin säälimään sitä (kyllä, ymmärrän että se on ötökkä).. Usko tai älä, kuivasin varovasti koppiksen talouspaperilla ja pidin sitä hetken lämpimän lampun alla. Sitten se alkoikin uudestaan liikuttamaan pikku jalkojaan ja sarviaan. Nyt olen koittanut löytää sille uutta kotia meidän muista viherkasveista, mutta ne eivät näytä kelpaavan kun olen jo pari kertaa löytänyt koppiksen lattialta laitettuani sen jonkin kasvin lehdelle. No, viimeinen yritys. Jos ei kelpaa niin sitten saa olla.
Rosmariini on ainakin off limits.