31.10.2012

Softenin uudet tulokkaat

Niin, olen aivan unohtanut!
Eli siis Soften lanseerasi suunnittelemiani akustiikkapaneeleita, mallistot Soften Lines ja Soften Pastille. Oma suosikkini on tuo Web -paneeli. Vaikka mielestäni se muistuttaa ehkä enemmän timantin kulmikasta muotoa.

Tässä muutama linkki:

http://www.soften.fi/
http://www.soften.fi/paneelimallit.php
http://www.soften.fi/kuvagalwallp.php
http://www.soften.fi/suunnittelijat.php







Mustaa valkoisella

Olen viime aikoina huomannut että kaikki sopimukset täytyisi tehdä kirjallisena. Kaikki töihin tai muuhun sellaiseen liittyvä siis. Vaikka kuinka mitätön asia olisi, tai vaikka kuinka luotettava henkilö olisi kyseessä.

Nyt on kyllä niin paljon tekemistä että täytyy laittaa pökköä pesään jos meinaa deadlinet pitää.
Juu...



24.10.2012

Two to go

Ensi viikolla voin luultavasti kertoa vähän mitä olen töissä tehnyt kesän ja syksyn aikana, ja laittaa muutama kuva uusista tuotteista jotka lanseerataan lähipäivinä. Kaksi päivää töitä jäljellä, ensi viikon maanantaista alkaen jatkuu koulu.

Nyt koirapuistoon.


23.10.2012

Lasipurkit








Kun pää lyö tyhjää, vai lyökö?

Olen aloittanut kirjoittamaan tätä tekstiä nyt jo monta kertaa, mutta joka kerta poistanut kirjoittamani. Asiat joista olin kirjoittamassa eivät tuntuneet kauhean tärkeiltä. Jotenkin tuntuu siltä, että kokoajan täytyisi tehdä jotakin järkevää ja tärkeää, ja tämä tunne on ruvennut lamauttamaan minut, enkä loppujen lopuksi saa mitään tehtyä. Vai saanko? En tiedä. Tahtoisin aloittaa puhtaalta pöydältä, mutta se ei nyt onnistu. Liian monta asiaa roikkuu ilmassa, enkä itse voi tehdä paljoakaan jotta kyseiset asiat menisivät eteenpäin.

 Tässä vähän kuvia parin viime viikon tekemisistä..



Pitsikaulakoru joulumarkkinoille myytäväksi.


Inkiväärimuffinsseja, olen hurahtanut inkivääriin.

Röhnö(t).

Olin koko viime viikon illat koulussa värkkäämässä hyllyjä Café BrownZiin.

Cookie -taikina, josta tein keksejä (no shit!?) ja muffinsseja.


Nämä olivat hyviä.

Näistä en niinkään pitänyt, vaikka ovatkin samaa taikinaa..




6.10.2012

Puisia pöllöjä

Löysin netistä kuvan suloisista puusta tehdyistä pöllöistä (suunnitteilja Matt Pugh). Päätin varstaa hänen ideansa ja koittaa tehdä pari itse. Ajatuksena on että tekisin näistä suola- ja pippurisirottimet. Joulumarkkinoille? Ehkä. Saa nähdä miten aika riittää. Mutta pöllöthän ovat nyt pop, joten se voisi ehkä olla ihan hyvä idea.


Matt Pughin pöllöt.


Omat pöllöt. Tiedän, olen varas.







3.10.2012

Curio

Kerroin aikaisemmin noista Vanhanajan Joulumarkkinoista, ja siitä että ajattelin osallistua niihin tänä vuonna. Tässä pöytävalaisin jota ajattelin myydä. Annoin sille nimeksi Curio, sillä se on suunniteltu lähinnä luoville ja uteliaille ihmisille. Valaisin on hyvin muuntautuva, ja siitä voi kasata omanlaisensa kokonaisuuden helposti. Kuvassa proto, johon tulee vielä pari muutosta.

Kommentit ja rakentava palaute on aina tervetullutta :)